<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1095546780992650&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Dromedar Kaffebar møter fremtiden med Loomis-Pay

22. juni 2023

Å bytte betalingsterminaler kan oppleves som vanskelig. Med Loomis-Pay gikk alt som smurt.

 

Dromedar Kaffebar har servert kaffetørste trøndere i mer enn 25 år, og har med tiden blitt en velkjent kafékjede i Trondheim med elleve kaffebarer og et håndverksbakeri. 

Nesten like lenge har kafékjeden brukt Loomis på verditransport og kontanthåndtering, og da de så seg om etter et nytt betalingssystem falt valget ned på Loomis-Pay. Lurer du på hvordan prosessen gikk og hva som var spesielt viktig for dem? Møt daglig leder Nina Flytør i videoen her, som forteller om kriteriene for å velge ny betalingsleverandør og hvordan det egentlig gikk å bytte system. 

 

 

Fremtidsrettet løsning med alle betalingsbehov i én portal

Alle som driver butikk har opplevd at hverdagen deres har endret seg betraktelig på bare få år. Det er fort gjort å ty til utdaterte klisjeer om netthandelens inntog i varehandelen som den store driveren. Men det handler i bunn og grunn om endrede handlevaner. 

Da Dromedar utforsket ulike alternativer til nye betalingsterminaler, var det viktig for dem at løsningen var fremtidsrettet, slik at de kunne være trygge på at selve betalingsinfrastrukturen holdt tritt med forventningene hos kunden i tiden fremover. 

–  Hos oss har vi både de godt voksne og ungdommen som gjør at vi er veldig interessert å være med på reisen mot fremtiden. Hva skjer om tre år og fem år, spør hun seg selv retorisk, og legger til:

– Loomis-Pay er den fremtidsrettede aktøren, og det vil vi også være, sier Nina. 

Valget av Loomis-Pay hadde også flere fordeler, mener Nina. Ved å ha alle betalingsløsninger hos én leverandør, sparer de kostnader. Ikke minst er det mye enklere å forholde seg til i hverdagen. 

– Å få både kontanthåndtering og bankterminaler under samme paraply er en positiv ting. Det gir en fordel både økonomisk og i forhold til kundestøtte og support, sier den daglige lederen.

 

Veldig fornøyd med overgangen

Nina forteller at hun i forkant var usikker på hvordan det skulle gå når de først skulle implementere nye betalingsløsninger. Noe måtte jo gå galt, tenkte hun. Men det viste seg å være helt unødvendige bekymringer. De fikk et utrullingsskjema for hvordan utskiftningene skulle foregå, og deretter trengte hun kun å oppgi adressen. 

– Loomis gjorde jo hele jobben. For meg på kjørekontoret var det veldig enkelt, helt uten noe merarbeid, sier hun. 

Å bytte systemer eller tjenester er noe de aller fleste kan kjenne på en usikkerhet rundt. Spesielt når det handler om noe så kritisk som å ta imot penger, som også Nina påpeker:

– Jeg tror de aller fleste er litt redde for å skifte ut det teknologiske, iallfall når det har med penger å gjøre. Men det var egentlig kjempeenkelt, sier hun og legger til:

– Den overgangen er i alle fall en av fordelene om du sitter på vippen, uten å ha bestemt deg for om du skal bytte eller ikke.

 

Loomis_Dromedar7

 

Enkelt å få hjelp

Det hører med til historien at Dromedar var godt fornøyd med servicenivået hos Loomis de årene vi har jobbet sammen. Den tette oppfølgingen Nina opplevde at hun hadde fått veide tungt i prosessen med å velge partner av betalingsløsninger. Når hun trenger hjelp kan hun ringe en person som kjenner henne godt fra før, og få svar med én gang. 

– Vi har vært veldig fornøyd med kundeservicen og den hjelpen vi har fått. Så da vi skulle se på nye muligheter på bankterminal, var det naturlig å se på deres løsning. Den supporten og lettheten med å skifte, det har hatt mye å si.

 

Vil du vite mer om Loomis-Pay og fremtidens betalingsløsninger? Vi tar gjerne en prat!

Tagger: Loomis–Pay, Referanse, Kundeopplevelse

New call-to-action