<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1095546780992650&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

En kultur for kundeservice

13. mars 2023

Når våre kunder først trenger hjelp er tiden knapp. Vi står klare for å gi deg bistanden du trenger – alle 250 av oss.

 

I vår verden er god kundeservice en av de aller viktigste faktorene for at vi og våre kunder oppnår suksess. Det er kanskje en klisjé å si at «kunden alltid kommer først», men at noe er en klisjé gjør det ikke mindre sant. Hos oss er kunden alltid satt i førersetet, og grunnen er ganske enkel: 

Når du lykkes, lykkes vi.

Dette perspektivet gjennomsyrer alt vi foretar oss, fra utviklingen av nye betalingsløsninger som gjør det mulig for butikkene å ta eierskapet av kundedataene tilbake, via interne satsingsområder som kundesenteret hvor vi har 18 sekunders responstid, til hvordan vi møter våre kunder i det daglige. 

Om du spør hvem som helst som bærer Loomis-logoen på brystet om hva det viktigste er for dem, og hva de liker best, så vil du garantert høre «å hjelpe kunden og hverandre». Nettopp det «å hjelpe» er en viktig del av kulturen vår. Du kan egentlig si at det ligger i ryggmargen til alle våre kolleger – og det gjør oss utrolig stolte.

 

Bli kjent med noen av våre fantastiske ansatte i denne videoen.

HubSpot Video

 

Verdien i møte mellom mennesker

Blant dem som stiller opp når kundene trenger det, er verditransportøren Mathias. Med bilen som kontor og Østlandet som nedslagsfelt, sørger han for at kundenes verdier blir fraktet trygt og effektivt til riktig sted. 

– Det er veldig hyggelig å dra ut til kundene. De kjenner ofte igjen fjesene våre når vi står i døren, og det ender ofte opp med at vi slår av en prat. Jeg vil si at relasjonene er basert på gjensidig respekt.

I likhet med alle våre verditransportører, har Mathias flere oppgaver enn å frakte kundens kontanter og levere veksel. Mye av hans hverdag handler om å hjelpe kunder og privatpersoner når de møter på utfordringer. For han betyr det mye å møte så mange forskjellige mennesker i løpet av en arbeidsdag. 

– Jeg møter så mange folk som jeg lærer veldig mye av, og som jeg kan utveksle erfaringer med. Det synes jeg er både kult og nyttig. Det kan være alt fra butikksjefen som har vært i bransjen i mange år, til pensjonisten som har fått kortet slukt i minibanken. Det å møte mennesker er nok det aller beste med jobben, sier han.

 

Like mye venner som kunder

Mathias har jobbet i Loomis i et par år, noe som gjør at han er en av våre ferskeste kolleger. Faktisk er det slik at de aller fleste av våre ansatte har vært i selskapet i mer enn fem år, og omtrent halvparten har vært med oss i mer enn ti år. Ofte fører det til at relasjonen med kundene blir mer vennskapelig enn hva som er vanlig i et tradisjonelt leverandørforhold. 

– Når du møter de samme menneskene regelmessig i et tiår, så blir vi veldig gode venner etterhvert, sier Carl-Axel Storheim, salgssjef i Loomis.

Carl-Axel har vært i Loomis i 35 år, og har jobbet med salg i 20 av dem. Han mener at det er en stor fordel for kundene at så mange har valgt å bli værende i Loomis i så lang tid. 

– Jeg tror det har veldig mye å si for våre kunder at de har et navn på den personen de ringer til, og at de slipper å forholde seg til nye mennesker hele tiden. Når telefonen ringer er det som regel fordi at kunden har hastverk, og da hjelper det at deres kontaktperson kjenner både personen som ringer og situasjonen de står i.

 

026_te_loomis_2593

 

Å ha det bra sammen

Vi kan fint klappe oss på skuldrene og si at vår kundesentrerte kultur er et resultat av store investeringer og kreative initiativ over tid. Selv om vi legger ned en stor innsats i å bygge organisasjonen vår og utvikle kundeservicefunksjonene, er den viktigste årsaken egentlig ganske enkel:

Vi har det veldig fint sammen. 

– Når jeg står fast og trenger hjelp selv, vet jeg at min leder og kolleger kun er en telefon unna. Og jeg vet at de stiller opp når telefonen kommer. Alle lederne på verditransport har selv vært i mine sko, og det er veldig fint å vite, sier Mathias og legger til:

– Loomis har et skikkelig godt arbeidsmiljø hvor vi er sammen om å løse utfordringer. Det tror jeg gjelder alle som jobber i Loomis.

 

Vil du ha den beste kundeservicen i Norge? La oss ta en prat!

Tagger: Kundeopplevelse

New call-to-action