<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1095546780992650&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bli kjent med Loomis

25. mars 2022

Loomis er en verdidrevet bedrift som setter mennesket i fokus. I mange år har vi vært ledende på kontanthåndtering og verditransport. Nå tar vi fatt på en digitaliseringsreise som vil gi kundene våre en komplett handleopplevelse.

I Loomis er vi spesialister på kontanthåndtering og verditransport. Vi sørger for at samfunnets kontanter håndteres sikkert og effektivt. En friksjonsfri strøm av kontanter er nemlig en forutsetning for handel, og Loomis’ erfarne folk sørger for at denne strømmen flyter som den skal.

Globalt består vi av 23 000 medarbeidere fordelt på 24 land. 250 av oss er i Norge, og sammen står vi på for å yte den aller beste servicen til bedrifter over hele landet. Konsernets størrelse gir oss også en bred tilgang på kompetanse, og muligheten for å ta fremtidsrettede grep som skaper en bedre opplevelse for kundene våre.

Det betyr ikke at vi glemmer hvor vi kommer fra. Det vil fortsatt være service, mennesker og integritet som er rettesnoren for alt vi driver med.

 

Bli kjent med noen av våre fantastiske ansatte i denne videoen.

 

HubSpot Video

 

Tett på kundene

Som kunde av Loomis får du både en kompetent partner og et sterkt fagmiljø i ryggen. Flere tiår med erfaring gjør at vi kjenner kundene våre fra innsiden. Det gir deg kvalitet og forutsigbarhet i leveransene. Men det bidrar også til å gjøre oss bedre. Det er du som hjelper oss med å ta de gode beslutningene når vi står ved viktige veivalg.

Vi er også tett på kundene våre geografisk. Med ti avdelingskontorer, og fem strategisk beliggende tellesentraler, sørger vi for effektiv distribusjon over hele landet. Den lokale forankringen, fra Kristiansand i sør til Narvik i nord, betyr at vi alltid er i umiddelbar nærhet når du trenger hjelp.

Kanskje er det tilgjengeligheten, og den gjensidige respekten oss i mellom, som gjør at både kunder og medarbeidere blir hos oss så lenge?

081_te_loomis_3142

 

En sammensveiset arbeidsplass

Det er menneskene som er kjernen i virksomheten vår. De som jobber hos oss har vært her lenge, og det handler mye om at vi er en sammensveiset gjeng som trives godt sammen. Det skaper engasjement. Og engasjement skaper som kjent gode resultater.

Hos oss har det ikke så mye å si om du er kundekonsulent, vekter, verditransportør eller administrerende direktør. Vi er alle en del Loomis, en arbeidsplass som kjennetegnes av åpenhet, humor og korte beslutningsveier.

Samtidig er vi vårt ansvar bevisst. Hver dag legger kundene et stort ansvar i hendene våre, og det er ingen tvil om at alle som jobber i Loomis har høy integritet. Sikkerhet, nøyaktighet og orden sitter i ryggmargen vår.

085_te_loomis_3158

 

Digital satsing med røtter i fortiden

Loomis er en bedrift som er i stadig utvikling for å forbedre seg. Nå om dagen jobber vi med en stor digital satsing som heter Loomis Pay, en komplett betalingsplattform som vil håndtere alle typer betalinger. Med dette skaper vi en komplett opplevelse for kundene våre.

Selv om vi nå tar et stort steg inn i den digitale verdenen, vil det fortsatt være kontanthåndtering og verditransport som er kjernevirksomheten vår. Faktisk er det kompetansen vi sitter på i dag, og det store nettverket som vi har bygd opp gjennom årene, som gjør denne satsingen mulig.

Vi vil heller aldri vike fra kjerneverdiene våre. Selv i en digital verden er det en merverdi i at mennesker ønsker å snakke med deg.

 

 

Tagger: Loomis Norge

New call-to-action