<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1095546780992650&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Trygg kontanthåndtering for Power

27. mai 2022

Med nærmere to hundre butikker og fire tusen ansatte, er Power en av landets største varehandelsbedrifter. I mer enn 20 år har de fått besøk av ansatte i Loomis som sikrer dem en trygg og effektiv kontanthåndtering.

– For oss har det vært viktig å ha en landsdekkende leverandør med en enhetlig løsning for alle våre butikker, sier Kaja Sture Nilsen i Power.

I dag leverer Loomis ulike tjenester som verditransport, telling av oppgjør og levering av veksel til alle Powers butikker – på kryss og tvers av vårt langstrakte land. Du kan se hva Power selv sier om samarbeidet i videoen under.

 

HubSpot Video

 

Trygge og sikre leveranser

Verditransport handler om trygghet og forutsigbarhet. Loomis har siden 1934 tilbudt sikkerhetstjenester i det Skandinaviske markedet. Etter at selskapet ble utskilt fra Securitas i 2008, har Loomis spesialisert seg på kontanthåndtering og betalingsløsninger. Det gjør at rutiner og beste praksiser er godt innarbeidet hos alle ansatte.

– Rutinene er tydelige og enkle å forholde seg til. De kommer hver uke for å levere veksel og hente det vi har lagt i safen. Vi føler oss veldig sett og trygge, sier Sture Nilsen.

For Loomis handler det om å gjøre det enkelt for kunden, slik at deres ansatte heller kan bruke tid og energi på det som utgjør en forskjell.

– Loomis har en app som er enkel og smart, som gjør registreringen vår veldig enkel og rask, legger hun til.

 

Visste du at vi nå også tilbyr framtidens betalingsløsning med Loomis—Pay? Les mer her.

 

Kundeservice i særklasse

Når vekterne oppsøker butikkene handler det ikke bare om å behandle verdiene effektivt og med integritet. Det handler også om å yte den servicen kunden ønsker seg.

– De er imøtekommende og hyggelige, og de kommer alltid med et smil om munnen, sier Sture Nilsen.

For at Loomis skal lykkes som selskap, er vi avhengige av at kundene gjør det samme. Da handler det om å lære kundene å kjenne, med lokal tilstedeværelse og tette oppfølgingspunkt. Alt starter med en positiv tilnærming i hvert kontaktpunkt.

– De er lette å forholde seg til, og dersom noe skulle oppstå så er de på sak med en gang, sier hun og smiler.


Skjermbilde 2022-05-23 kl. 16.34.09

 

Vil du vite mer?

Loomis leverer tjenester over hele landet, fra verditransport, via makulering til høyteknologiske betalingsterminaler. Vårt mål er å samle alle betalingsløsninger i én avtale, én leveranse og med ett kontaktpunkt. På den måten får du hjelpen du trenger når du trenger den, av folk du kjenner fra før.

Tagger: Verditransport, Kontanter, Referanse

New call-to-action