<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1095546780992650&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ubemannede butikker med Loomis–Pay

16. desember 2022

Siden midten av 1200-tallet har Bergen vært en av landets viktigste handelsbyer. Da skulle det bare mangle at de ikke også er blant de første ute med døgnåpne, ubemannede butikker med Loomis-Pay som betalingsløsning!

 

Mellom boligblokker og kontorbygg i Damsgårdsveien, et steinkast unna Småpudden som forbinder Møhlenpris og Gyldenpris, ligger det en matbutikk som ikke er som alle andre butikker. Her kan du gå inn når du vil i løpet av døgnet for å handle det du trenger. Alt du må ha med deg er en mobil og et betalingskort.

Bli med oss til Bergen for å se hvordan det hele fungerer.

 

 

 

Helt avhengige av teknologien

Butikken er en del av Alltimat, en ny matvarekjede som med egenutviklet teknologi gjør det mulig å drifte helt ubemannende butikker hvor som helst i landet. Så lenge lokalene ikke er større enn det forskriftene om døgnåpne butikker krever, så kan de være åpne så lenge driveren ønsker også. 

For å komme inn i butikken trenger kunden å låse seg inn ved å scanne en QR-kode, og deretter identifisere seg med mobilen. Selve handelen foregår som normalt, helt til du kommer til kassen. Da får du muligheten til å enten betale med et betalingskort eller via Vipps. At teknologien fungerer er da helt avgjørende for at Alltimat skal holde driften i gang.

– For oss som driver med selvbetjente butikker er vi helt avhengige av at teknologien skal fungere slik den skal. Det gjelder spesielt betalingsterminaler når kundene skal betale, sier Martin Kvitberg, initiativtaker og daglig leder i Alltimat.

Pssst. Visste du at Loomis–Pay er utviklet med utgangspunkt i handelens behov?

Alltimat bruker Loomis-Pay som betalingsløsning

Tre gode grunner for at Alltimat valgte Loomis–Pay

Mye av teknologien og programvaren som brukes er utviklet av selskapet selv. Men på noen ting har de valgt å bruke eksterne samarbeidspartnere. Da de skulle velge betalingsterminal falt valget på Loomis–Pay.

– Fordelene med Loomis–Pay er at de er på en god plattform og bygger på ny teknologi. Det går utrolig raskt å betale, sier han.

Selv om teknologien er en av hovedårsakene til at Alltimat valgte å bruke Loomis–Pay, er det langt fra den eneste. For den daglige lederen var det også viktig at leverandøren hadde et godt støtteapparat rundt løsningen. 

– Hvis vi trenger support vet vi at de har veldig serviceorienterte folk som vi kan ringe til for å få gode råd og hjelp, forteller han.

Alltimat føyer seg inn i rekken av butikker som har valgt å bruke Loomis som leverandør. Med over halvparten av det norske kontantmarkedet, tilstedeværelse fra Kristiansand til Alta, og mer enn 100 år som samarbeidspartneren til norsk handel, er det få som kjenner butikkenes behov bedre enn oss. 

 

Hva er Loomis–Pay?


Loomis–Pay er markedets raskeste og mest stabile bankterminal, utviklet i samarbeid med Aera, og på handelens premisser. Noen av fordelene:

Gjør det enkelt å både registrere seg og motta medlemsfordeler.
Flytter eierskapet av kundedata fra bankene til butikken.
Støtter alle betalingskort, og de aller fleste betalingsmidler.

 

 

Vil du vite mer om Loomis–Pay? Les mer her.

 

 

Tagger: Loomis–Pay, Referanse

New call-to-action